Jul 29, 2021, 10:43 AM

Юлско утро 

  Poetry
357 0 2

 

 

Юлско утро. Вълните целуват
страстно стръмния каменен бряг. 
От морето лъчите изплуват
и обръщат звездите във бяг.

 

Юлско утро. Посрещам Джулая
с вечен хит, на брега на морето 
и душата полита в безкрая,
развълнувано бие сърцето.

 

Юлско утро, отдавна желано...
Огнен изгрев - каква красота!
И застанали рамо до рамо, 
пак събуждаме в нас любовта. 

 

Николай Димов

© Николай Димов All rights reserved.

The work is a contestant:

Здравей, мое лято! »

30 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??