4 jun 2011, 20:28

Юни 

  Poesía
537 1 2

Може би ще съм тази,
която очакваш,
щом стане студено.
Сега -
слънчево разпиляна -
като цветната хубост на лятото -
към далечни земи поемам.

Без дом и постеля съм,
ала имам 
ласката знойна  на юни.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??