4.06.2011 г., 20:28 ч.

Юни 

  Поезия
535 1 2

Може би ще съм тази,
която очакваш,
щом стане студено.
Сега -
слънчево разпиляна -
като цветната хубост на лятото -
към далечни земи поемам.

Без дом и постеля съм,
ала имам 
ласката знойна  на юни.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??