Jun 4, 2011, 8:28 PM

Юни 

  Poetry
534 1 2

Може би ще съм тази,
която очакваш,
щом стане студено.
Сега -
слънчево разпиляна -
като цветната хубост на лятото -
към далечни земи поемам.

Без дом и постеля съм,
ала имам 
ласката знойна  на юни.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??