Гледам в таз Държава,
че Народа ни за всичко става...
питам се, защо тогава
мачкат нашата Държава.
Грях ли е, че още нас ни има.
От ледниците до тази зима.
И дали ще ни затрият
или Държавата закрият.
Нека им покажем, че ни бива
да ковем пироните накриво.
Но винаги мечтаем за това –
да я има нашата Страна.
За България с любов.
© Ангел Todos los derechos reservados
Ники,Приятелю ,Благодаря за подкрепата!До нови!