29 ago 2021, 0:24  

За баща ми 

  Poesía » Verso libre
913 0 0

Една сълза, скрита под тъмните стъкла на златни очила. 

Напомня как държеше моята ръка да не падна в калта.

Здрав и силен съм сега,

но гледам в небето през нощта! 

Там някъде си , като звезда.

Без глас рева  и пари  таз сълза.

Липсваш ми ...

 Силен съм и здраво за ръка държа мойте деца, да не падат  в калта. Научи ме така! 

© Георги Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??