15 ago 2015, 20:11

За цигарата ми 

  Poesía » Otra
365 0 3

За цигарата ми

Стоя с цигарата си
и прогонвам Самотата.
Обсъждаме
парливите въпроси на деня.
Целуваме се с нея
като влюбени
в устата...
Цени ме тя,
и аз самият 
много я ценя!

Макар че много пъти
като дрямка съм я гонил...
И много пъти после
аз съм страдал от това.
Заканвах се!
И стрелях я
с най-злостните патрони!
Изгубвах я, но най подир
аз пак склоних глава!
 1980г. Варна


© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??