6 may 2014, 12:52

За да ме намериш 

  Poesía » De amor
946 1 2

Отидох си, за да ме намериш

в мислите си,

в полъх от морето,

във всяко кътче на сърцето.

 

Сънувай ме,

така ще ме запазиш

за себе си, не можеш инак да ме имаш,

реална нереално ще ме губиш,

а после ще ме търсиш като бисер.

 

Ще те боли, защото си ме имал,

дори за малко диря ще оставя,

след мен да знаеш другите да тачиш

и в всеки поглед мене да откриваш.

© Нел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??