Отидох си, за да ме намериш
в мислите си,
в полъх от морето,
във всяко кътче на сърцето.
Сънувай ме,
така ще ме запазиш
за себе си, не можеш инак да ме имаш,
реална нереално ще ме губиш,
а после ще ме търсиш като бисер.
Ще те боли, защото си ме имал,
дори за малко диря ще оставя,
след мен да знаеш другите да тачиш
и в всеки поглед мене да откриваш.
© Нел Всички права запазени