27 sept 2009, 14:38

За да минава 

  Poesía » Otra
479 0 3

На няколко крачки тишина от тъгата.
Опитвам да събера нови сили.
За да не пропадна.
Простих ти.
Всичко до вчера непростено.
Трудно ми е.
Но ще свикна.
Не прежалих гордостта си.
За да те имам.
Търся те.
Търся се.
В новите дни.
В хората, делата и словата.
Намирам - празно пространство.
Ще удрям във него.
За да минава.

© Електра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??