27 сент. 2009 г., 14:38

За да минава 

  Поэзия » Другая
476 0 3

На няколко крачки тишина от тъгата.
Опитвам да събера нови сили.
За да не пропадна.
Простих ти.
Всичко до вчера непростено.
Трудно ми е.
Но ще свикна.
Не прежалих гордостта си.
За да те имам.
Търся те.
Търся се.
В новите дни.
В хората, делата и словата.
Намирам - празно пространство.
Ще удрям във него.
За да минава.

© Електра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??