27.09.2009 г., 14:38 ч.

За да минава 

  Поезия » Друга
474 0 3

На няколко крачки тишина от тъгата.
Опитвам да събера нови сили.
За да не пропадна.
Простих ти.
Всичко до вчера непростено.
Трудно ми е.
Но ще свикна.
Не прежалих гордостта си.
За да те имам.
Търся те.
Търся се.
В новите дни.
В хората, делата и словата.
Намирам - празно пространство.
Ще удрям във него.
За да минава.

© Електра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??