Отново отворих портите на Ада
и през тях сега преминах.
Аз призрак съм, но скоро ще си ида.
Душата ми свободна ще се скита
в света, който дели ада от рая
и теб ще търся, и ти търси ме,
за да сме заедно, за да се имаме…
© МД Todos los derechos reservados