26.09.2019 г., 22:11 ч.

За да сме заедно 

  Поезия » Любовна
298 0 0

Отново отворих портите на Ада

и през тях сега преминах.

Аз призрак съм, но скоро ще си ида.

Душата ми свободна ще се скита

в света, който дели  ада от рая

и теб ще търся,  и ти търси ме,

за да сме заедно, за да се имаме…

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??