Sep 26, 2019, 10:11 PM

За да сме заедно 

  Poetry » Love
300 0 0

Отново отворих портите на Ада

и през тях сега преминах.

Аз призрак съм, но скоро ще си ида.

Душата ми свободна ще се скита

в света, който дели  ада от рая

и теб ще търся,  и ти търси ме,

за да сме заедно, за да се имаме…

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??