8 ene 2010, 0:04

за Димитър - 03.01.10 

  Poesía
488 0 0

Избягай в хаоса на свойто Аз.

Обичай и дарявай нас

с усмивки и целувки,

напук на всичко луд бъди.

 

Светът, създаден за беди,

ще бъде горд да наследи

отпечатъка на този миг,

че ти си вече луд Старик!

© Юлия Работова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??