8.01.2010 г., 0:04 ч.

за Димитър - 03.01.10 

  Поезия
484 0 0

Избягай в хаоса на свойто Аз.

Обичай и дарявай нас

с усмивки и целувки,

напук на всичко луд бъди.

 

Светът, създаден за беди,

ще бъде горд да наследи

отпечатъка на този миг,

че ти си вече луд Старик!

© Юлия Работова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??