Jan 8, 2010, 12:04 AM

за Димитър - 03.01.10 

  Poetry
486 0 0

Избягай в хаоса на свойто Аз.

Обичай и дарявай нас

с усмивки и целувки,

напук на всичко луд бъди.

 

Светът, създаден за беди,

ще бъде горд да наследи

отпечатъка на този миг,

че ти си вече луд Старик!

© Юлия Работова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??