Очите – воденица на душата,
отразяват чистата душа,
душа на паднал Ангел,
загубил вечността.
Сърцето – писък на живота,
огледало на добро и зло...
несъвършенство, потънало
във мрака на една любов.
Умът изгаря мостове и вяра...
натрапва истина една!
Не винаги доброто побеждава,
но го прави за добро.
© Ангел Todos los derechos reservados