18 nov 2018, 22:52

За една зимна вечер 

  Poesía » De amor
418 1 1

Аз съм цялата нежност,

усещаш ли?

В уюта на дома ти догарят свещите.

Блещука косата ти тъй мека, изящна.

Зима е... какво пък,

дори студът е щастие.

Щом мога до теб да се сгуша на топло.

нека вятър да брули голите клони,

Снегът да пада тихо, безшумно.

Ще остана в ръцете ти. Макар и само до утре.

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??