18.11.2018 г., 22:52 ч.

За една зимна вечер 

  Поезия » Любовна
412 1 1

Аз съм цялата нежност,

усещаш ли?

В уюта на дома ти догарят свещите.

Блещука косата ти тъй мека, изящна.

Зима е... какво пък,

дори студът е щастие.

Щом мога до теб да се сгуша на топло.

нека вятър да брули голите клони,

Снегът да пада тихо, безшумно.

Ще остана в ръцете ти. Макар и само до утре.

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??