Nov 18, 2018, 10:52 PM

За една зимна вечер 

  Poetry » Love
416 1 1

Аз съм цялата нежност,

усещаш ли?

В уюта на дома ти догарят свещите.

Блещука косата ти тъй мека, изящна.

Зима е... какво пък,

дори студът е щастие.

Щом мога до теб да се сгуша на топло.

нека вятър да брули голите клони,

Снегът да пада тихо, безшумно.

Ще остана в ръцете ти. Макар и само до утре.

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??