4 jun 2021, 12:50

За говоренето 

  Poesía » Para niños
766 1 3

Вятърко немирен, стихотворец опашат,

накъде подгони моето хвърчило?

 

Детенце хубаво, остроумник  хвърковат,

отвърза се и литна със своите крилца.

 

Ветре пакостлив, незалостван зад врати,

по пътя ме настигна и силите ми победи.

 

Детенце весело, с приятел от хартия,

мечтата му лети, зад облака покрих я.

 

Вятърко немирен, моите крила

няма да ми вземеш, казвам отсега.

 

Детенце хубаво, на беди несвикнало,

с друг приятел ще летиш свободно.

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Припомни ми детенце, как се лети! »

23 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??