21 may 2016, 16:58

За хубавото време 

  Poesía
371 0 1

Едни го мразеха, а други го обичаха.
Едни го искаха, а други - вече не.
С различни чувства, хората привличаше.
Вълнуваха се всички въобще.

 

Обсъждаха го медиите често.
Бе сякаш чудо, спуснато нарочно.
Преплитаха се разни интереси,
дали да свърши или да започне.

 

Но можеш ли да промениш съдбата,
която с простосмъртни се шегува?
Когато има ураганен вятър,
орелът в полет, винаги танцува.

 

Хамлетов въпрос нима е нужен,
щом отговорът в бъдещето дреме?
Искаш или не, ще ти се случи
да изживееш хубавото време.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотен стих, Валко, рядко ценим времето, не само времето като живот, а и като климат, все нещо не ни достига....
Propuestas
: ??:??