с любовта... когато наранени ставаме,
след болка... след тежка сълза...
Любовта... с която още сме на света!
С лице към Бога... пак до теб
да се будя, с чиста любов, мога...
Благодаря за тази Любов... на Бога!
© Елена Калчева Todos los derechos reservados