25 авг. 2008 г., 07:08

За любовта... 

  Поэзия » Любовная
547 0 7

        За любовта, с която оцеляваме...

       с любовта... когато наранени ставаме,

       след болка... след тежка  сълза...

       Любовта... с която още сме на света!

       С лице към Бога... пак  до теб

        да се будя, с чиста любов, мога...

        Благодаря за тази Любов... на Бога!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??