Защо в очите ни сълзите са горчиви?
Защо в сърцата ни кръвта горчи?
Защо когато за любов си мислим?
Душата страшно ни боли.
Защо когато сме самотни най-уязвими сме кажи!?
Съдба ли е? Или нежност чиста...
Но причинява ни тъга.
Дали не трябва да забравим
че съществува тя.
Защо в очите ни сълзите са горчиви?
Защо в сърцето ни кръвта горчи?
Омая нежна знам е тя...
Защото знам правим го за любовта.
© Ангел Todos los derechos reservados