26 нояб. 2015 г., 21:30

За любовта 

  Поэзия » Другая
261 0 2

Защо в очите ни сълзите са горчиви?

Защо в сърцата ни кръвта горчи?

Защо когато за любов си мислим?

Душата страшно ни боли.

Защо когато сме самотни най-уязвими сме кажи!? 

Съдба ли е? Или нежност чиста...

Но причинява ни тъга.

Дали не трябва да забравим

че съществува тя.

Защо в очите ни сълзите са горчиви?

Защо в сърцето ни кръвта горчи?

Омая нежна знам е тя...

Защото знам правим го за любовта.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??