Във мен избухват хиляди експлозии,
във мен изгряват хиляди слънца,
във мен се случват хиляди мистерии,
защото в мен е Любовта!
Сега откривам колко жив съм
и колко е красив Света,
защото ние с тебе се обичаме,
защото в Нас е Любовта!
© Ангел Филипов Todos los derechos reservados