12 нояб. 2010 г., 14:58

За Любовта със теб 

  Поэзия » Любовная
693 0 2

Във мен избухват хиляди експлозии,
във мен изгряват хиляди слънца,
във мен се случват хиляди мистерии,
защото в мен е Любовта!

Сега откривам колко жив съм
и колко е красив  Света,
защото ние с тебе се обичаме,
защото в Нас е Любовта!

© Ангел Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??