Nov 12, 2010, 2:58 PM

За Любовта със теб 

  Poetry » Love
630 0 2

Във мен избухват хиляди експлозии,
във мен изгряват хиляди слънца,
във мен се случват хиляди мистерии,
защото в мен е Любовта!

Сега откривам колко жив съм
и колко е красив  Света,
защото ние с тебе се обичаме,
защото в Нас е Любовта!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??