27 oct 2008, 0:37

За малките хора... 

  Poesía » Filosófica
554 0 15
Сънуват малките хора
на бурите замъка
нестандартно приказен
докосват някой път
големите Гъливеровци
и засияват пред мен
с нещо недоизказано
с ласкава дума наполовин
покоряват жените
с нещо пророческо
предвкусват бъдещето
с мечти на тяхно височество
неизбежни мълнии
заудряли наистина
живота - звук умирал
в опъната струна
жадно-жално застинал...

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??