27.10.2008 г., 0:37 ч.

За малките хора... 

  Поезия » Философска
553 0 15
Сънуват малките хора
на бурите замъка
нестандартно приказен
докосват някой път
големите Гъливеровци
и засияват пред мен
с нещо недоизказано
с ласкава дума наполовин
покоряват жените
с нещо пророческо
предвкусват бъдещето
с мечти на тяхно височество
неизбежни мълнии
заудряли наистина
живота - звук умирал
в опъната струна
жадно-жално застинал...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??