28 may 2014, 19:50

За Мама 

  Poesía
343 0 1

Ти толкоз грижи подарила

на мен, на свойте деца.

Тъгата зад очите скрила,

аз виждам само радостта.

 

За тебе, мамо, бих направил

най-чудните неща.

Но знам, че ти не искаш нищо,

а само думичка една „Благодаря“!

 

© Севилджан Махмуд Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??