May 28, 2014, 7:50 PM

За Мама 

  Poetry
345 0 1

Ти толкоз грижи подарила

на мен, на свойте деца.

Тъгата зад очите скрила,

аз виждам само радостта.

 

За тебе, мамо, бих направил

най-чудните неща.

Но знам, че ти не искаш нищо,

а само думичка една „Благодаря“!

 

© Севилджан Махмуд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??