28 мая 2014 г., 19:50

За Мама 

  Поэзия
339 0 1

Ти толкоз грижи подарила

на мен, на свойте деца.

Тъгата зад очите скрила,

аз виждам само радостта.

 

За тебе, мамо, бих направил

най-чудните неща.

Но знам, че ти не искаш нищо,

а само думичка една „Благодаря“!

 

© Севилджан Махмуд Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??