13 ene 2009, 0:10

За мезе 

  Poesía » De humor
897 0 14
 

Утрото и мракът се опиха,

с лудо биле прекалиха -

песни, танци, стиховЕ

бяха тяхното мезе.

Мракът тръгна да си ходи

с всичките си пози голи.

От ментета му страстни -

само алкохолни пАри.

Но не щеш ли изведнъж

спъна се във кух камъш

и във лепкавата кал

стана смешен малък мъж.

Утрото порозовя от смях,

спусна бялата си пелена

и по слънчевия златен лъч

със каляска отлетя.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??