За теб съм неутрална,
кажи ми го в очите!
И на любовта ти виртуална,
че броиш ми дните.
Мисли мащабно, пълен е света
с отрепки, дето се увличат...
Щом чуят мъжки глас– беда.
Веднага те се разсъбличат.
© Гергана Желязкова Todos los derechos reservados