30 июл. 2023 г., 17:04

За него 

  Поэзия » Любовная
456 0 0

За теб съм неутрална,
кажи ми го в очите!
И на любовта ти виртуална,
че броиш ми дните.

 

Мисли мащабно, пълен е света
с отрепки, дето се увличат...
Щом чуят мъжки глас– беда.
Веднага те се разсъбличат.

© Гергана Желязкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??