Jul 30, 2023, 5:04 PM

За него 

  Poetry » Love
521 0 0

За теб съм неутрална,
кажи ми го в очите!
И на любовта ти виртуална,
че броиш ми дните.

 

Мисли мащабно, пълен е света
с отрепки, дето се увличат...
Щом чуят мъжки глас– беда.
Веднага те се разсъбличат.

© Гергана Желязкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??