7 ene 2024, 0:31

За нова 

  Poesía
189 4 3

Кога за последно... ръка подадохте!

И кога за доброто се борихте.

И дали истински се отдадохте,

или със фалш усмивка дарихте!?

 

Не се ли страхувате, че ще загубите?

Туй що от Народа получихте!?

Тъпани бият туш, а дали не е ботуш?

Плачеш но кой ли ще чуе тишина...

 

Пухкави снежинки крият стъпките

в снега. Телевизия, филм, тъмнина.

След новините – реклама. Тъга.

Утро е, дано има промяна.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??