Кога за последно... ръка подадохте!
И кога за доброто се борихте.
И дали истински се отдадохте,
или със фалш усмивка дарихте!?
Не се ли страхувате, че ще загубите?
Туй що от Народа получихте!?
Тъпани бият туш, а дали не е ботуш?
Плачеш но кой ли ще чуе тишина...
Пухкави снежинки крият стъпките
в снега. Телевизия, филм, тъмнина.
След новините – реклама. Тъга.
Утро е, дано има промяна.
© Ангел All rights reserved.