1 oct 2009, 13:11

За обич закопняла 

  Poesía » De amor
858 0 3

Да те прегръщам искам – да не спирам:

сърцето ми за миг да не боли!

Животът е реална земна сила,

а в него най-красивото си ти! –

 

притегляне, по-силно от мечтата,

копнеж по неизплакана сълза,

но не от болка, а от радост свята

под трепкащия пламък на свещта,

 

в усмивката – сред ласки засияла,

в очите – с пъстрошария добри,

в косите – като слънце запламтяла

и в устните, шептящи: Остани!

 

От този миг, за обич закопняла,

аз зная – най-желаната си ти!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??