24 nov 2020, 9:07

Псалм за оцеляващи 

  Poesía » De amor
176 1 2

Възторгът ме доведе на крилата 

на гълъб в снежнобяло одеяние,

отключихме езика на телата,

взаимно да изваем съзидание.

 

Трептим споени, ковко единени,

обгръща ни с лъчи виделината,

преобразени и възобновени,

в хармония струим под светлината.

 

Избликва от подмолите водата,

спасението руква опрощаващо.

Звучи опияняваща соната,

живителен балсам за оцеляващи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© СК Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??