Nov 24, 2020, 9:07 AM

Псалм за оцеляващи 

  Poetry » Love
177 1 2

Възторгът ме доведе на крилата 

на гълъб в снежнобяло одеяние,

отключихме езика на телата,

взаимно да изваем съзидание.

 

Трептим споени, ковко единени,

обгръща ни с лъчи виделината,

преобразени и възобновени,

в хармония струим под светлината.

 

Избликва от подмолите водата,

спасението руква опрощаващо.

Звучи опияняваща соната,

живителен балсам за оцеляващи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??