23 ene 2011, 18:45

За последно 

  Poesía » Otra
522 0 0

За последно ме видя,

когато сърцето ми спря!

За последно ме видя,

когато душата ми издъхна!

За последно ме видя,

когато се давех в сълзи!

За последно ме видя,

когато светлината ме огря!

За последно ме видя,

когато се изправих на крака!

За последно ме видя,

когато си преодолях страха!

За последно ме видя,

когато те зарязах на мига.

© Ихтиандра Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??