Jan 23, 2011, 6:45 PM

За последно 

  Poetry » Other
520 0 0

За последно ме видя,

когато сърцето ми спря!

За последно ме видя,

когато душата ми издъхна!

За последно ме видя,

когато се давех в сълзи!

За последно ме видя,

когато светлината ме огря!

За последно ме видя,

когато се изправих на крака!

За последно ме видя,

когато си преодолях страха!

За последно ме видя,

когато те зарязах на мига.

© Ихтиандра Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??