23 янв. 2011 г., 18:45

За последно 

  Поэзия » Другая
521 0 0

За последно ме видя,

когато сърцето ми спря!

За последно ме видя,

когато душата ми издъхна!

За последно ме видя,

когато се давех в сълзи!

За последно ме видя,

когато светлината ме огря!

За последно ме видя,

когато се изправих на крака!

За последно ме видя,

когато си преодолях страха!

За последно ме видя,

когато те зарязах на мига.

© Ихтиандра Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??