1 feb 2017, 16:22  

За празната и пълната чаша 

  Poesía » De amor, Otra
453 0 2

ЗА ПРАЗНАТА И ПЪЛНАТА ЧАША

 

Свърши любовта и свърши виното.

Новото делим с друг.

Докато доливах твойта чаша,

той лозе ся, кова и плуг!

Печè ни днес жестоко слънце,

любов бера сега,

на ден по зрънце!

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??