1.02.2017 г., 16:22 ч.  

За празната и пълната чаша 

  Поезия » Любовна, Друга
452 0 2

ЗА ПРАЗНАТА И ПЪЛНАТА ЧАША

 

Свърши любовта и свърши виното.

Новото делим с друг.

Докато доливах твойта чаша,

той лозе ся, кова и плуг!

Печè ни днес жестоко слънце,

любов бера сега,

на ден по зрънце!

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??